Botox Party, cu vedete si ziariste


 

„Botox Party” este un nou concept de petrecere, dedicata doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie mereu tinere. Conceptul petrecerii a luat nastere pentru prima data in Statele Unite ale Americii si este din ce in ce mai des intalnit in lume. De obicei, o „veterana” a tratamentului isi invita acasa prietenele  si se simt bine impreuna, infrumusetandu-se cu ajutorul injectiilor cu Botox. O astfel de petrecere a avut loc zilele trecute, la Eden Spa din Bucuresti, unde atat vedetele cat si ziaristele prezente la eveniment au beneficiat de o seara speciala, intr-un cadru intim si placut, fiind infrumusetate de  dr. Calin Dobos, chirurg estetician la clinica Hyperion din Galati. 

Botoxul este produs de compania americana Allergan si a fost declarat in anii 2002 si 2003 cel mai popular tratament estetic de catre Asociatia Americana de Estetica Medicala. In Romania, Allergan a lansat oficial anul acesta produsul Botox, utilizat in Europa sub denumirea de Vistabel.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat  Gina Pistol, Nico, Tania Budi, Simona Balanescu, dar si designerul Stephan Pelger, care a incercat  pe pielea sa efectele injectiilor cu Botox.

Anunțuri