Toni Tecuceanu se vaccinase impotriva gripei porcine? A murit el din cauza complicatiilor cauzate tocmai de acest vaccin?


Iata ce scrie un tip pe un forum…
„Am intrat doar ca sa va informez de un lucru extrem de grav, legat de moartea lui Toni Tecuceanu.
Se intampla sa cunosc pe cineva ai carui parinti se cunosc foarte bine cu parintii lui Toni.
El se VACCINASE deja impotriva gripei porcine! Si asta nu e deloc o informatie „la misto”, „alarmista” sau facuta sub influenta „teoriei conspiratiei”.
El a murit din cauza complicatiilor cauzate tocmai de acest vaccin.
Vaccinul contine nanoparticule care, in mod normal, ar trebui sa reduca numarul reactiilor adverse, sa-l faca usor de produs si sa eficientizeze reactia vaccinului prin faptul ca dimensiunile foarte reduse ale acesotrra, de ~25 nanometri, le face sa fie asimilate rapid de celulele organismului.
Vaccinul anti-porcina contine un anumit tip de nanoparticule care, dimpotriva, provoaca efecte adverse foarte bruste si care se concluzioneaza, deoseri, cu moartea pacientului.
Iata si un mic articol edificator:

(n.n. ne intrebam daca nu cumva “complicatiile pulmonare” suferite de ultimii pacienti decedati zice-se din cauza gripei porcine, nu se datoreaza chiar acestor nano-particule – trecute in prospect cu titulatura de “excipienti”, cu atat mai mult cu cat nimeni din mass-media “oficiala” nu se grabeste sa ne informeze daca nu cumva cei decedati din pricina gripei porcine tocmai se vaccinasera impotriva ei – cum se pare ca este cazul regretatului actor Toni Tecuceanu de la emisiunea TV “Cronica Carcotasilor”)

Astfel, n-au facut decat sa transforme moartea unui om survenita in urma unei complicatii cauzate de vaccin intr-o modalitate de a instaura panica printre oameni. Drept urmare, cozile de la Matei Bals si celelalte spitale vorbesc de la sine. Accesul foarte redus la informatii si ignoranta de care dau dovada oamenii sunt mana cereasca pentru acesti criminali.
A, si faza cu injectarea vaccinului de catre Streinu-Cercel nu a fost decat un teatru ieftin. Sunt doctori care stiu ca el si-a injectat un simplu ser fiziologic si care nu au dorit sa-si faca vaccinul. Iar statisticile care nu apar in media vorbesc de faptul ca doar 25% din cei decedati au murit de fapt de gripa porcina, restul decedand din cauza unor complicatii sau a unei boli deja existente, caruia gripa i-a pus capac. Asa zisa pandemie nu exista, sunt mai multi oameni care mor din gripa obisnuita!
Aveti foarte mare grija si sfatuiti-i pe cei dragi sa NU isi faca vaccinul! Nu trebuie decat sa urmati regulile elementare de igiena si o alimentatie cat de cat echilibrata si veti fi ok.
Multa sanatate pentru 2010!
CE SPUNE FRATELE LUI TONI TECUCEANU:


Paul Tecuceanu ( Romania Vorbeste): Durerea unui frate…

Romanii au o vorbă: “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Aşa este, oricât de mult mi-aș dori, nu îl voi mai vedea niciodată pe fratele meu în aceasta lume. Acest gând este trist, dureros, sfâşietor, însa trebuie să-l accept. Si il accept, dar tot nu am linişte. De când fratele meu a părăsit această lume, îmi vin în minte tot felul de întrebări… “De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?”, “De ce, când speram că își revine, a murit?”, “De ce Dumnezeu a vrut să-l ia de lângă mine atât de devreme?”. Niciun răspuns…

Încerc sa fiu tare, însă sunt neliniştit. Îmi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus în cele 11 zile în care Toni a fost internat la terapie intensivă, la Institutul “Matei Balş”. Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma răspicat: “Toni Tecuceanu a murit de gripa porcină”. Degeaba, nu am linişte.

Fratele meu a fost internat la spital în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 în stare gravă. Plămânii i-au fost afectaţi aproape în totalitate. Doar vârfurile plămânilor mai erau sănătoase. Medicii au spun încă de atunci că şansele de supravieţuire sunt mici, iar după simptome erau convinşi că este vorba de gripă porcină.

I s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară din secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul AH1N1 în organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre ”bebelușele” de la Cronica Cârcotaşilor i s-a spus, de către medici: “Toni Tecuceanu nu are gripă porcină”. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Răcit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alături de cârcotaşi. Oana Ioniță chiar a mâncat din mâncarea lui. Au mâncat unul după altul. Au respirat acelaşi aer. Au mers în aceeaşi maşină. Totuşi, niciunul dintre ei nu s-a îmbolnăvit, deşi medicii au anunţat ca în lume este pandemie și că gripa porcină are contagiozitate foarte mare. În plus, cu câteva zile înainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevărul timp de trei ore. Întâlnirea a avut loc în casa fratelui meu, care nu se simţea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat în contact direct cu el, în perioada de trei zile de când zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel că Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.

Pe parcursul zilelor în care Toni a fost internat la terapie intensivă la “Matei Balş”, medicii mi-au spus ca, în afara plămânilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, după necropsie, m-au anunţat că toate organele i-au fost afectate. Alta ciudăţenie, nu? Si, totuşi, lucrurile bizare nu se opresc aici. În ziua în care fratele meu a încetat din viață, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am întrebat: “Care a fost cauza decesului?”. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate și că în foile oficiale au trecut ”Insuficienta cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală și obezitate-gradul II”. Am întrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost răspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit.

Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…

Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare.Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz. (Paul Tecuceanu)

SI IATA CE SCRIE GEORGE PREDA DESPRE ADRIAN STREINU CERCEL:

Adrian Streinu Cercel, unul dintre promotorii
campaniilor criminale de vaccinare obligatorii, este mason
de GEORGE PREDA

Am primit la redacţie o scrisoare din partea unei persoane care doreşte

să-şi păstreze anonimatul, care dezvăluie legăturile cu masoneria ale lui

Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministrul Sănătăţii şi totodată

director la Institutul de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş. Adrian

Streinu Cercel a fost implicat în această perioadă în campania de terorizare

pandemică a populaţiei cu scopul de a impune vaccinarea obligatorie

împotriva HPV şi împotriva gripei porcine. Printre altele, el a susţinut

ideea de a importa de urgenţă vaccin antigripal. După ce Traian Băsescu

l-a acuzat că „prăvăleşte apocalipsa peste România”, iar consilierul

prezidenţial Virgil Păunescu a spus că „induce panică în populaţie”,

Adrian Streinu-Cercel a demisionat pe 3 noiembrie 2009 din funcţia de

secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la mai puţin de o lună de la numire,

„din motive strict personale”. După numai două zile, el a revenit asupra

deciziei, la insistenţele primului ministru interimar, Emil Boc. Mai mult

decât atât, guvernul a anunţat că va achiziţiona din import 500.000 de doze

de vaccin antigripal pentru copii.

Redăm în continuare scrisoarea respectivă. „Prin natura meseriei mele am participat de-a lungul anilor la multe evenimente şi conferinţe pe tematica sănătăţii, a bolilor infecţioase în general, incluzând aici şi tematica HIV/SIDA. Printre acestea s-a numărat în mai multe ocazii şi „Ziua mondială SIDA” sau mai corect spus „Ziua mondială de luptă împotriva SIDA”, ce este marcată la nivel internaţional pe 1 decembrie. Suprapunerea în România cu Sărbătoarea Naţională a făcut de cele mai multe ori ca evenimentul să fie mereu eclipsat, iar relatările din presă să fie relativ firave. Acesta a fost şi cazul discretului eveniment organizat în anul 1999 de către Comisia Naţională de Luptă Anti-SIDA a Ministerului Sănătăţii, într-un cadru aristocratic oferit de palatul Elisabeta şi după cum vom vedea, cu o participare extrem de neobişnuită pentru un domeniu specializat cum este cel al SIDA.

Ciudăţeniile evenimentului au început încă de la primirea în palat. Comitetul de primire verifica amabil dar foarte strict, pe bază de buletin, dacă identitatea celor sosiţi corespundea cu lista de invitaţi, lucru neobişnuit pentru un eveniment public şi nemaiîntâlnit până atunci la o altă manifestare de acest gen. În plus invitaţii erau rugaţi să îşi aleagă singuri una dintre mapele cu documente oferite de către organizator, care erau de trei tipuri: cu coperţi roşii, portocalii şi verzi. Chiar dacă vreun invitat solicita să i se înmâneze o mapă de nu contează ce culoare, era rugat ferm să îşi aleagă singur una. Mi-am pus pe bună dreptate întrebarea dacă strania cerinţă a organizatorilor ascundea un primitiv test psihologic al culorilor, având în vedere că mapele aveau toate acelaşi conţinut indiferent de colorit. Sau poate era vorba de cu totul alt substrat în această neobişnuită cerinţă? Oricum impresia creată a fost foarte ciudată.

Tot la intrare, un domn îmbrăcat elegant întâmpina persoanele sosite strângându-le mâna într-un mod neortodox, presând cu indexul între două dintre falangele mâinii interlocutorului, gest care ulterior am aflat că este un semn masonic de recunoaştere. Apoi alt personaj îi conducea pe cei sosiţi către sala unde se desfăşura evenimentul prin holurile pline de însemne heraldice ale palatului. Pe afişul evenimentului, aflat pe uşa sălii, am remarcat alături de companiile farmaceutice, sponsori ai evenimentului, un logo necunoscut şi greu descifrabil. Odată intrat în sala de recepţii a palatului am remarcat o atmosferă greoaie, accentuată într-o mare măsură de muzica solemnă ce se auzea în surdină din nişte boxe.

Manifestarea a fost condusă de doctorul Adrian Streinu Cercel, preşedintele Comisiei Naţionale de Luptă Anti-SIDA a Ministerului Sănătăţii care a început cu un raport al activităţii comisiei şi cu prezentarea situaţiei HIV/SIDA în ţară noastră şi în lume.

Pentru a nu vă mai plictisi cu toată desfăşurarea evenimentului vă pot spune că muzica clasică era de tipul celei folosite la ritualuri masonice, că invitaţii erau foarte îndeaproape supravegheaţi fiind însoţiţi chiar şi până la toaletă şi înapoi de câte unul dintre membrii staff-ului şi că în mapa de prezentare primită am găsit pe cover sheet (al cărui scan îl ataşez) sigla aceea neobişnuită pe care am identificat-o cu mare surprindere ca fiind emblema Marii Loji Naţionale din România. N-aş putea să vă spun care a fost sau este legătura dintre SIDA şi masonerie, ce interese au masonii în acest domeniu şi cum poate fi sponsorizată o comisie ministerială de către o lojă masonică.”

[Nota redacţiei. Imaginea redă sigla actuală a MLNR, preluată de pe site-ul oficial al Lojei. Remarcăm faptul că sloganul iniţial „Nihil sine Deo” – în traducere, „Nimic fără Dumnezeu” – a fost înlocuit între timp cu un altul. „Vincere aut mori”, noul slogan, înseamnă „Să învingi sau să mori”.]
Vă reamintim că Adrian Streinu Cercel a fost consilier pe probleme de boli infecţioase al ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu, printre atribuţiile sale numărând-se şi problema gripei aviare.. De aici s-a ales şi cu porecla de „Doctorul Aviara”.
Presa a relatat în repetate rânduri că doctorul Adrian Streinu Cercel (foto) a comis ilegalităţi în domeniul organizării şi desfăşurării de licitaţii în programul anti-SIDA şi a fost pus sub urmărire penală de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind învinuit într-un dosar referitor la licitaţiile pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Justiţiei.


Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a făcut în perioada mandatului său următoarea declaraţie în legătură cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel în domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din România este crescut în mod artificial, iar banii alimentează corupţia instituţionalizată.” Declaraţia fostului ambasador nu a produs niciun efect, chiar dacă Corpul de Control al primului ministru a scos la iveală în anul 2004 că preţurile din România sunt supradimensionate. Era limpede de ce nu confirma şi cealaltă acuzaţie. Banii aveau o ţinta precisă, iar identitatea destinatarilor trebuia să rămână secretă. Raportul întocmit de cei care au verificat programul condus de Streinu-Cercel a scos la iveală însă şi un alt aspect: numărul bolnavilor creştea pe hârtie, dar nu se corobora cu datele din teritoriu. Dovada a dispărut între timp, deoarece Ministerul Sănătăţii a „pus sub sechestru” baza de date, care a fost mai apoi ajustată..
Schimbarea miniştrilor nu l-a afectat pe Streinu-Cercel. Guest a plecat în SUA, Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a rămas şeful programului respectiv, cu un buget la dispoziţie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile şi al poziţiei de judecător de piaţă în afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, într-un mod bizar, de neatins. Considerat „un excelent profesionist, un om cu mare har, volubil, cult” şi prin urmare acceptat ca fiind o somitate, Streinu-Cercel a reuşit pur şi simplu prin poziţia sa şi, cu siguranţă, datorită apartenenţei la masonerie, să se excludă de pe lista suspecţilor în toate cazurile de control efectuate de instituţiile abilitate în acest sens. Membru al Adunării Generale a Academiei de Ştiinţe Medicale, care a ajuns sub control masonic, fapt dezvăluit de către ziarul România liberă în articolul „Academia Medicală, frăţia doctorilor politicieni şi masoni”, Adrian Streinu Cercel este şi un adept înfocat al vaccinării obligatorii a fetiţelor de 9 ani împotriva cancerului de col uterin şi recent al vaccinării obligatorii împotriva virusului H1N1.
Apropos de isteria pro vaccinare
Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D.(http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

Virusul H1N1 omoara provocand o furtuna a citokinelor, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ.. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

Un studiu clinic confirmă efectele mortale ale prezenţei nanoparticulelor în organismul uman
Respectata revistă European Respiratory Journal, în articolul „Expunerea la nonoparticule este asociată cu emfizemul pleural, fibroza pulmonară şi granulomul pulmonar”, publicat în numărul din luna septembrie, descrie testele realizate în anul 2008 la spitalul de elită Beijing Chaoyang, în ceea ce priveşte efectul prezenţei nanoparticulor în organismului uman. Studiul a fost realizat pe şapte femei, cu vârsta între 17-47 de ani, care au fost expuse, prin natura muncii lor, acţiunii nanoparticulelor o perioadă de 5-13 luni. Femeile au avut acelaşi loc de muncă. Ele au fost internate în spital cu probleme ale sistemului respirator: emfizem pulmonar, lichid pleural în exces ce inhiba funcţia respiratorie, afecţiuni ale inimii (emfizem pericardial) şi afecţiuni cutanate (eczeme, prurit al feţei, mâinilor, braţelor). Niciuna din ele nu a fumat vreodată şi nu a făcut parte din vreun grup cu riscuri privind afecţiunile pulmonare.
În ciuda strădaniei doctorilor, două dintre cele şapte femei au murit în urma unor complicaţii. Una din ele a murit după 21 de luni de tratament, iar cealaltă la câteva săptămâni după intervenţia chirurgicală. Concluziile doctorilor s-au bazat pe examinarea amănunţită a locului de muncă şi pe observaţiile clinice în urma examinării pacientelor. Li s-au făcut testele imunologice, au fost examinaţi indicatorii bacteriologici, virusologici şi tumorali, s-au realizat bronhoscopii, toracoscopii interne şi intervenţii chirurgicale asistate video.
Examenul patologic al ţesutului pulmonar al pacientelor a evidenţiat inflamaţie pulmonară nespecifică, fibroză pulmonară şi granuloame de corpi străini pe pleură, simptome similare cu cele observate la animalele pe care s-au realizat teste cu nanoparticule. Au fost observate nanoparticule în citoplasma şi carioplasma (nucleoplasma) celulelor pulmonare epiteliale şi mezoteliale, precum şi în lichidul pleural. Investigaţiile medicilor nu au depistat infecţii, tumori maligne, afecţiuni ale sistemului imunitar sau alte afecţiuni care ar fi putut să constituie cauza simptomelor prezente la femei. Pe baza tuturor acestor date, medicii au concluzionat că problemele de sănătate ale acestor femei au o cauză comună: expunerea pe termen lung prin inhalarea şi contactul cu pielea a nanoparticulelor de poliacrilat, la locul de muncă. Studiul medicilor din Beijing este primul studiu clinic asupra efectelor nocive (toxice) ale nanoparticulelor asupra organismului uman.

Anunțuri