Gheorghe Mencinicopschi: 70% din problemele de sanatate pot fi rezolvate prin detoxifiere


Inceputul primaverii este momentul potrivit pentru a incepe o cura de detoxifiere.  Organismul nostru este atacat de toxine de peste tot: din alimente, din apa, din aer. Acestei intoxicari externe i se adauga si o intoxicare interna, aparuta pe fondul tranzitului intestinal lent si al constipatiei. In acest context, solutia cea mai sanatoasa pentru a scapa de aceste deseuri interne este cura de detoxifiere.

Anual consumam 2-3 kilograme de E-uri

Principala cauza a intoxicarii organismului este alimentatia deficitara. Consumam anual 2-3 kilograme de E-uri si toxine din alimentele rafinate, procesate, lipsite de fibre. Acestea provoaca intoxicarea colonului.  Detoxifierea este procesul prin care organismul este curatat de toxine si de reziduuri. In urma procesului de detoxifiere, tenul nostru va fi mult mai curat, tranzitul intestinal reglat si astfel vom pierde in greutate fara a fi nevoiti sa ne infometam, scapand totodata de balonare si constipatie.

Majoritatea afectiunilor de care suferim au legatura cu proasta functionare a colonului

Cea mai mare cantitate de toxine se acumuleaza in colon. In lipsa fibrelor, colonul nu mai poate elimina la timp resturile alimentare, care fermenteaza si intra intr-un proces de putrefactie prelungit, transformand colonul in „groapa de gunoi“ a organismului.  70% din imunitatea organismului se datoreaza colonului. Acesta este motivul pentru care un colon sanatos inseamna si un organism sanatos. 70-80% dintre afectiunile de care suferim au legatura cu proasta functionare a colonului. Toxinele neeliminate la timp pot irita intestinele, ajungand sa fie reabsorbite si repuse in circulatie. Acest proces poarta numele de autointoxicare si are ca prim efect obosirea ficatului prin supraincarcarea lui cu toxine. In timp, autointoxicarea duce la scaderea imunitatii si instalarea diverselor afectiuni cronice sau acute.

ColonHelp, un curatitor intestinal si detoxifiant 100% natural

Alimentatia moderna asigura doar 50%, poate chiar mai putin, din necesarul de fibre pentru detoxifierea colonului. Pentru ca nu avem o hrana perfecta, ne vine in ajutor ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant 100% natural, un supliment alimentar pe baza de fibre din seminte de in si psyllium, destinat curatirii intestinale, reglarii tranzitului intestinal, reducerii balonarilor si refluxului gastric, ameliorarii simptomelor colonului iritabil, scaderii colesterolului si trigliceridelor, reglarii glicemiei, imbunatatirii functionarii ficatului si refacerii florei intestinale. Pe langa detoxifiere, ColonHelp actioneaza ca un balonas gastric vegetal, datorita continutului de fibre solubile si insolubile. Sub actiunea apei, fibrele isi maresc de mai multe ori volumul in stomac si, administrate inainte de mese, reduc considerabil capacitatea acestuia si, bineinteles, pofta de mancare.

Romania ocupa primul loc in Europa in ceea ce priveste rata obezitatii

Ultimele statistici referitoare la starea de sanatate a romanilor releva o situatie ingrijoratoare: 50% dintre romani au un nivel ridicat al colesterolului;  30% au glicemie mare; 50% dintre adulti au probleme de tranzit, balonari si constipatie. Romania ocupa primul loc in Europa in ceea ce priveste rata obezitatii, iar cancerul de colon a devenit al doilea tip de cancer ca raspandire, ca urmare a alimentatiei nesanatoase.

prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi

Reclame