IRON MAIDEN revine in Romania


Iron Maiden revine vara aceasta in Romania, cu ocazia turneului mondial „The Final Frontier”, turneu ce anticipeaza aparitia albumului cu acelasi nume, primul album de studio Iron Maiden, dupa o pauza discografica de aproape patru ani.

Show-ul va avea loc pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj Napoca, in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj.

Data trecuta cand am fost in Romania, in cadrul turneului Somewhere Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atat mai mare, cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De atfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume, si abia asteptam sa cantam in sfarsit in Transilvania!”, a declarat Steve Harris, basistul si membru  fondator al trupei.

The Final Frontier” va fi cel de-al cincisprezecelea material de studio Iron Maiden, si unul dintre cele mai asteptate momente din cei 30 de ani de cariera ai trupei. Lansarea oficiala a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va incepe in luna iunie a acestui an cu o serie de show-uri in America de Nord. Turneul „The Final Frontier” va include si aparitii speciale in cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken in Germania si Sziget in Ungaria.

Anunțuri