Paula Seling si Ovi, sustinuti de ambasadorul Romaniei la Oslo


Ieri, la Oslo, a avut loc prima repetitie a reprezentantilor României în concursul Eurovision, Paula Seling si Ovi, dar si prima conferintă de presă la care a participat un număr  mare de jurnalisti. Cea de-a doua semifinala a concursului va fi una extrem de puternică, majoritatea pieselor favorite urmând să concureze în 27 mai. Sunt voci care afirmă că semifinala a doua a concursului va fi, de fapt, „finala” Eurovision, estimând că cel putin primele cinci piese din clasamentul final vor fi dintre cele care vor concura în a doua semifinală. Romania va concura in cea de-a doua semifinala, avand numarul 10. Pana in prezent, reactiile de pe Internet sunt destul de bune pentru artistii români, prima repetitie pe care Paula Seling si Ovi au avut-o pe scena din Oslo fiind un subiect de interes atat pentru jurnalistii prezenti la Telenor Arena din Oslo, cat si pentru numerosii fani de pretutindeni, care au vizionat în număr mare înregistrarea prestatiei la Oslo postata pe YouTube de către site-ul oficial EBU, www.eurovision.tv.

La initiativa ambasadorului Cristian Istrate, ieri, la Ambasada Romaniei de la Oslo, s-a desfăsurat o întâlnire a întregii delegatii la Eurovision cu un număr foarte mare de români care trăiesc în Norvegia. Ei au primit CD-uri si autografe de la Paula si Ovi, au făcut fotografii si au discutat despre editia din acest an a concursului.
Televiziunea Româna va transmite toate cele trei competiţii de la Oslo, semifinalele din 25 si 27 mai si finala concursului din 29 mai 2010, în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD, de la ora 22.

Anunțuri