Regele Mihai a vizitat fabrica de paine „Spicul”, pe o vreme caniculara


Regele Mihai a vizitat,  vineri, fabrica de panificatie „Spicul” din Chitila, distribuitor unic de produse de morarit si panificatie pentru Casa Regala a Romaniei. Directorul fabricii, Ilie Gheorghe, i-a prezentat regelui tehnologia moderna cu care este dotata fabrica, investitie care se ridica la suma de 30 milioane euro, dar si procesul de fabricare a produselor,  de la pregatirea aluatului pana la ambalare.

In timpul turului, pe care regele l-a facut in fabrica, acesta  a purtat un halat alb, chiar daca temperatura era una foarte ridicata, cu mult mai multe grade peste cele 35 de afara. Mai mult decat atat, pe langa atmosfera de cuptor din incinta fabricii, din cauza faptului ca liftul se stricase tocmai in acea zi, regele Mihai a fost nevoit sa urce si sa coboare pe scari, doua etaje.  Insa nu s-a suparat. La primul etaj, acesta a facut o pauza ca sa-si traga sufletul, dupa care a mers mai departe.

„Consum o varietate de produse Spicul, sunt foarte multumit de ele si iata ca acum aflu si cum ajung acestea pe masa mea. Fabrica mi se pare ultramoderna, se poate incadra cu usurinta in cele mai stricte standarde internationale”, a declarat regele in timpul conferintei de presa care a avut loc dupa turul fabricii.Printre cei prezenti la  „Spicul”  s-au aflat Nico si Dan Negru, care a si prezentat evenimentul.

Anunțuri