Madalina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei


Cunoscuta cantareata Madalina Manole a fost gasita azi dimineata, in jurul orei 6.30, fara suflare, de catre sotul ei, Mircea Petru, cazuta in holul de la parterul locuintei lor, din Otopeni. Din primele informatii se pare ca aceasta s-a sinucis, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, cu un pesticid puternic, folosit la tratarea plantelor, Furadan.

Mădălina Manole s-a nascut pe 14 iulie 1967, la Valenii de Munte, in judetul Prahova. Si-a facut debutul muzical, la 15 ani, în Cenaclul Tineretului prahovean. Anul acesta, pe 12 mai, cantareata ar fi trebuit sa-si lanseze un nou  album, intitulat “09 Madalina Manole”, eveniment care a fost amanat pe ultima suta de metri, din cauza unor probleme de sanatate, fiind internata in spital de sotul ei. Se pare ca artista avea probleme cardiace. Aceasta a lasat un mesaj de adio, pe telefonul sotului ei, in care  isi declara regretul fata de hotararea pe care a luat-o, aceea de a-si pune capat zilelor. „Mă simt iubită şi îmi pare rău”, se pare ca ar fi sunat acest mesaj.

Gestul ei este cu atat mai  neinteles, cu cat duminica, 18 iulie, urma sa sustina, la Braila, concertul de lansare a noului sau album, 09 Madalina Manole, si era mama unui copil, in varsta de un an  (pe care si-l dorise foarte mult), declarandu-se  cea mai fericita mama din lume.Reclame