Adamescu nu si-a platit angajatii de la Romania Libera, nici pe cei de la Astra si nici macar bodyguarzii


In fiecare luna, Adamescu intarzie cu cu cel putin 15-20 de zile salariile pe care ar trebui sa le plateasca angajatilor. De exemplu, drepturile de autor, care ar fi trebuit virate  pe data de 10, nu au fost nici acum platite angajatilor de la Romania Libera. Cei care suna la salarizare, pentru lamuriri, sunt trimisi la contabilitate, iar de acolo inapoi la salarizare.

Nici la Astra lucrurile nu stau mai bine. Salariile, care trebuiau platite pe data de 15,  se pare ca nu vor fi prea curand virate pe carduri. Printre cei care isi asteapta cu nerabdare salariile se numara si bodyguarzii care-l apara pe patronul Adamescu…. Oare ce tragere de inima sa mai aiba acestia in a-si apara seful?

In timp ce intarzie saptamani intregi plata angajatilor, invocand lipsa banilor, Adamescu nu mai pridideste cu lucrarile in interiorul cladirii din strada Nerva Traian, acolo unde isi au sediile atat Astra cat si Romania Libera. Patronul s-a gandit sa faca la intrarea de la Romania Libera o usa rotativa, care sa iasa mult in afara cladirii, asa cum intalnesti  numai hotelurile de lux. Tara arde si baba se piaptana!

Anunțuri