Fani din întraga lume şi-au cumpărat bilete pentru concertul Iron Maiden din România


Iron Maiden va concerta, pe 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca. Anunţul legat de concertul greilor rock-ului mondial în Transilvania a facut rapid înconjurul lumii, show-ul legendarei trupe britanice, precum şi preţul (100 lei)  atrăgând numeroase solicitări, atât din partea românilor, cât şi a fanilor din  întreaga lume: Belgia, Serbia, Ungaria, Franţa, Germania, Mexic, Brazilia, Australia sau Noua Zeelandă.


Membrii trupei aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul românesc, mai ales că, de această dată, este vorba despre un concert în inima Transilvaniei, o zonă cu o istorie deosebită. Concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca face parte din turneul „The Final Frontier”, care anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul album de studio,  după o pauză discografică de aproape patru ani. The Final Frontier” este cel de-al cincisprezecelea material de studio Iron Maiden.  Turneul include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca face parte din turneul „The Final Frontier”, care anticipează apariţia albumului cu acelaşi nume, primul album de studio,  după o pauză discografică de aproape patru ani. The Final Frontier” este cel de-al cincisprezecelea material de studio Iron Maiden,

Turneul include şi apariţii speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, precum şi numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue şi în 2011.

Cu o carieră impresionantă, de peste 35 de ani, Iron Maiden a reuşit de fiecare dată să umple stadioanele din întreaga lume, oferind publicului show-uri memorabile, de calitate. Este pentru prima dată când o trupă de  asemenea anvergură vine să concerteze în Transilvania.

În deschiderea concertului Iron Maiden va urca pe scenă trupa Cargo, una dintre cele mai apreciate trupe rock autohtone.

Anunțuri