Lady Gaga, o apariţie banală în afara scenei


Lady Gaga a fost surprinsă de paparazii TMZ, în timpul unei escapade la piscina unui hotel din Texas, alături de iubitul său, Luc Carl, şi de câţiva prieteni. Nonconformista cântăreaţa a fost fotografiată în piscină, în timpul unei lupte cu una dintre prietenele sale, ambele fiind cocoţate pe umerii iubiţilor lor. În această postură, Gaga, care a reuşit să depăşească numărul de 10 milioane de fani pe Facebook, nu semăna nici pe departe cu diva care şochează de fiecare dată când apare în public. Fără machiajul şi hainele extravagante cu care ne-a obişnuit, cântăreaţa, în vârstă de 24 de ani, arăta absolut banal, însă şi de data aceasta a reuţit să atragă atenţia celor din jur, prin comportamentul său, atât în piscină cât şi în afara ei. Aceasta nu s-a sfiit să îşi arate în public dragostea faţă de Luc, dar şi un sân, atunci când sutienul i-a jucat feste. Cei care mai aveau îndoieli în privinţa identităţii artistei au putut-o recunoaşte doar după tatuaje şi după ceaşca de ceai, de care nu se desparte niciodată.

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru ceai, Gaga a fost asaltată de mai multe companii,  care i-au propus să devină imaginea brand-urilor lor. Compania britanică Twinings i-a oferit acesteia un contract în valoare de câteva milioane de lire sterline şi a hotărât să producă special pentru Lady Gaga o nouă esenţă de ceai, cu arome orientale, care se va numi “The Taste Of Gaga”. Cântăreaţa americană, în vârstă de 24 de ani, este adeseori fotografiată bând ceai din ceaşca ei preferată, de care nu se desparte în nicio călătorie, nici măcar la piscină.

Lady Gaga a terminat înregistrările pentru un nou album, al doilea din carieră, care va fi lansat în ianuarie 2011. „Am lucrat la el timp de câteva luni şi mă simt foarte puternică pentru că l-am terminat relativ repede. Munca la un disc nou le ia altora ani de zile. Mie, nu. Mă preocupă muzica în fiecare zi”, a declarat Gaga.

Reclame