Jessica Simpson, în juriul “American Idol”?


Jessica Simpson a avut mai multe întâlniri cu organizatorii “American Idol”, aceasta urmând să-l înlocuiască pe Simon Cowell în juriul concursului. Simon, în vârstă de 50 de ani,  declara, cu câteva luni în urmă, că s-a plictisit de acest concurs. “De multe ori, m-am trezit stând la masa juraţilor, plictisit. Publicul merită mai mult de atât, iar eu nici măcar nu-mi pot masca plictiseala”, i-a declarat Simon lui Oprah Winfrey. Simon a ales să plece din juriul America Idol, însă nu şi din televiziune, el alegând să lucreze ca producător executiv al show-ului „X Factor”, care va avea premiera anul următor. Simon Cowell a câştigat, în ultimii doi ani, mai mult de jumătate din averea sa, estimată la peste 254 milioane de dolari, doar din contractele de televiziune.

Jessica Simpson în vârstă de 30 de ani, a  devenit cunoscută la finele anilor ’90 prin intermediul piesei sale de debut „I

Wanna Love Forever”.

“Mă simt bătrână în multe privinţe, dar naivă în altele. Abia aştept să văd ce urmează să se întâmple”, declara cântăreaţa declara, anul trecut.

Din luna iunie, Jessica are o relaţie cu fostul jucător de fotbal american, Eric Johnson, care a jucat pentru echipele San Francisco 49ers şi New Orleans Saints.

Lansată în Statele Unite ale Americii, pe 11 iunie 2002, emisiunea „American Idol” a reuşit să devină un fenomen internaţional, care descoperă cele mai bune voci şi cei mai compleţi cântăreţi şi le dă şansa de a avea o carieră muzicală. Printre câştigătorii  concursului s-a numărat Kelly Clarkson, care a reuşit să se impună rapid pe scena muzicală, colecţionâd un număr impresionant de premii, printre care:  12 Billboard Music, 4 American Music şi 2 Grammy, Best Female Pop Vocal sau Best Pop Vocal Album.

Simon Cowell