Katy Perry si Lady GaGa, cate cinci nominalizari la MTV Europe Music Awards


Editia 2010 a MTV Europe Music Awards va avea loc pe  7 noiembrie, la Caja Magica din Madrid. În istoria celor  17 ani de premii EMA este pentru a doua oară când Spania găzduieste gala. Primii artisti confirmati, care vor canta în cadrul MTV EMA 2010 sunt Katy Perry si Linkin Park,  fosti câstigători ai galei. Katy Perry se află în luptă cu Lady GaGa la nu mai putin de cinci categorii fiecare. Linkin Park au, de asemenea, Sansa să-si îmbogătească palmaresul cu noi premii, fiind nominalizati la Best Rock si Best Live Act. Printre artistii nominalizati se numără si Eminem, cu patru nominalizări, precum si trupele 30 Seconds to Mars si Muse, cu câte trei. Best New Act se anuntă a fi categoria cea mai disputată, unde se luptă Justin Bieber, B.o.B., Jason Derülo, Ke$ha si Plan B.

Dan Balan, nominalizat la “Best Romanian Act”

În cadrul  MTV Europe Music Awards Madrid 2010, Dan Bălan concurează alături de alți patru artiști români la “Best Romanian Act”, categorie la care sunt nominalizați cei mai buni soliști români ai anului și cele mai bune trupe. Artiștii români nominalizați sunt: Dan Bălan, Inna, Deepcentral, Edward Maya & Vika Jigulina și Connect-R.

“Sunt onorat să mă aflu din nou printre artistii nominalizati la cele mai importante premii muzicale din Europa. Este o bucurie pentru mine să văd că piesele mele, fie că vorbim despre single-uri Crazy Loop sau Dan Bălan au impact la public si ajung într-o competitie atât de importantă pentru orice artist”, spune Dan Bălan.  Artistul a cunoscut succesul cu trio-ul O-Zone si a intrat în cursa pentru premiile EMA cu piesa “Chica Bomb”. Alături de Dan Bălan, este nominalizată si trupa Deepcentral.

Anunțuri