Ozzy Osbourne canta, asta seara, la Bucuresti


Turneul mondial de promovare a celui mai nou album semnat Ozzy Osbourne, “Scream”, lansat pe 15 iunie 2010, ajunge astazi la la Zone Arena din Bucuresti, fiind pentru prima dată când artistul cânta în România. Desi pe parcursul turneului cântăretul a avut ceva probleme de sănătate, fiind forţat să îşi amâne, pe 16 septembrie, concertul din Germania, după ce a fost diagnosticat cu întindere musculară la spate, se pare că acum totul decurge normal. Conform site-ului artistului, după spectacolul de la  Bucuresti, “printul întunericului” îsi va continua turneul după cum urmează: Budapesta (4 octombrie), Tokyo (17 octombrie), urmând ca apoi să sustină concerte in mai multe orase din  Canada si SUA, turneul încheindu-se, pe 12 decembrie, în Minneapolis.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 62 de ani, s-a afirmat în anii ’70 ca solist vocal si fondator al celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath, care a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. A devenit faimos în anii ’70 ca vocalist al trupei Black Sabbath, alături de care a activat până în anul 1979. Ca artist solo, Osbourne a vândut peste 27 de milioane de discuri în SUA. Între 2002 si 2005, a devenit faimos si pe micul ecran, apărând  alături de întreaga sa familie în reality show-ul MTV „The Osbournes”.

Albumul “Scream” este produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko si este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Anunțuri