“My Song Contest”, cea mai mare competiție muzicală a anului


În perioada 28.10 – 8.11.2010, se va desfăsura “My Song Contest”, cea mai mare competitie muzicală a anului, un concurs pentru cântăretii de toate vârstele. Câstigătorul va fi tratat ca un star si va avea propriul său concert, transmis, în direct, pe TV, în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”.
“My Song Contest” poate fi visul oricărui om pasionat de muzică, o poartă deschisă celor care au talent muzical, o sansă pentru românul de rând, care, în mod obisnuit, nu are acces la niciun mijloc de promovare. Cei care au o melodie înregistrată, românească sau străină, melodie proprie sau din repertoriul vreunui artist, au sansa de a deveni cunoscusi. Înscrierile se fac până pe 27 octombrie. Din momentul afisării tuturor melodiilor înscrise pe http://www.mysongcontest.ro, timp de 10 zile, românii vor putea vota artistul lor favorit sau piesa favorită . Finala va avea loc pe 25 noiembrie, în direct, în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”.

Indiferent de vârstă, oricine poate ajunge cântăret

Sub sloganul “Fără pile, fără spagă, fără refuzuri”, indiferent de vârstă, oricine are talent muzical poate ajunge cântăret. Bătrâni, adulti sau copii, toti au aceeași sansă, aceea de a se număra printre cei 12 finalisti care vor veni în emisiunea Răi da’ Buni, în fata întregii tări. O comisie formată din producători muzicali, directori de case de productie si impresari vor urmări în permanentă „My Song Contest” pentru a-si alege viitoarele staruri, pe care le vor lansa pe piata muzicală.

Anunțuri