Fiica lui Sting cântă la Bucuresti


Fiica celebrului Sting si a actritei Trudy Styler, Eliot Paulina Sumner, poreclita “Coco”, va concerta  pentru prima dată la Bucuresti, în The Ark Underground,  pe 5 noiembrie.

Rebelă si neînteleasă, Coco îsi defineste stilul muzical drept electro-pop, printre trupele care i-au influentat muzica numărându-le  pe Kraftwerk, Depeche Mode si The Cure.  Coco este vocea inconfundabilă din spatele proiectului “I Blame Coco”. A  crescut în Anglia, descoperindu-si veleitătile artistice încă din copilarie. La 15 ani compunea deja, iar la 17 ani semna un contract cu Island Records. Din cele câteva zeci de piese compuse până la acel moment, au fost alese 11 pentru a fi incluse pe primul său album, “The Constant”. Fascinată de muzica suedeză, Coco Sumner a cooptat-o într-un duet pentru single-ul “Caesar” pe Robyn, piesa fiind lansată oficial chiar la începutul acestui an. Printre cei care i-au remarcat talentul se numără Mr Hudson, renumit pentru pentru colaborarile cu Kanye West, si Pete Doherty, fondatorul proiectului brit indie Babyshambles, care au promovat “I Blame Coco” în cadrul show-urilor din UK.

Coco îsi doreste să nu traiască în umbra celebrului său tată, însă, pentru multi, asemănările dintre cei doi sunt izbitoare.

Anunțuri