Mircea Radu isi sarbatoreste ziua de nastere pe platoul de filmare


Mircea Radu implineste maine, 15 noiembrie, 42 de ani. De ziua lui, prezentatorul si producătorul noului show de divertisment  „ÎnTrecerea anilor”, de la TVR 1, va petrece  pe platoul de filmare, impreuna echipa emisiunii,  urmând ca, în cursul  săptămânii viitoare să înregistreze prima editie a show-lui.

„Cadoul pe care mi-l doresc pentru acest an este ca ÎnTrecera anilor să aibă succesul pe care îl merită. Emisiunea îi va atrage în special pe tineri, pentru că, folosind limbajul accesibil, dar nu frivol, specific divertismentului, ÎnTrecerea anilor ilustrează o jumătate de secol de muzică, televiziune, cinema şi modă, dar şi mentalităţile, scara de valori, climatul social, economic şi istoric corespunzătoare acelor ani. În plus, desi face apel la nostalgie, emisiunea mizează în mai mare măsură pe curiozitate, umor şi ironie, pentru a aduce în atentie cele mai importante momente din istoria şi cultura lumii, cu preponderenţă ale României. ÎnTrecera anilor va fi o competitie între două decenii diferite – se iau în considerare anii ´50, ´60, ´70, ´80 şi ´90 – reprezentând o ocazie atât pentru tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă, de a reflecta şi de a decide dacă prezentul este mai bun sau mai rău decât timpul care a trecut”, declară Mircea Radu.

Mircea Radu, care si-a început cariera în Televiziunea Română ca prezentator de stiri, a revenit în această vară la TVR, după o pauză de zece ani, timp în care si-a legat numele de formate de divertisment de succes precum Din dragoste, Genialii, Noaptea erorilor. Din 27 noiembrie, el va prezenta la TVR 1 emisiunea ÎnTrecerea anilor, în fiecare sâmbăta, de la ora 21.

Anunțuri