Radu Beligan, pe scena Palatului National al Copiilor, la varsta de 92 de ani


Pe 21 decembrie, la 92 de ani, maestrul Radu Beligan  revine pe scena Palatului National al Copiilor, spre a le oferi admiratorilor sai prilejul de a asista la minunatele Confesiuni despre Arta si Viata”.

Timp de doua ore, maestrul va face marturisiri legate de  personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, despre modelele sale – Lucia Sturdza Bulandra, Victor Ion Popa, Al. Giugaru, Ion Iancovescu, Elvira Godeanu, George. Evenimentul este cu atat mai special cu cat sarbatoreste si implinirea venerabilei varste de 92 de ani pe care Radu Beligan o implineste cu numai o saptamana inaintea reprezentatiei, mai exact pe 14 decembrie.

Premiera spectacolului “Confesiuni despre Arta si Viata” a avut loc in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti in noiembrie 2008, insa la solicitarea publicului maestrul a continuat cu un succes imens  sirul reprezentatiilor de succes in toata tara, si in repetate randuri pe scena Salii Mici a Palatului. Prezenta masiva a publicului in sala de spectacol, l-a determinat pe genialul Radu Beligan sa revina in atentia publicului si in 2010, cu aceeasi placere cu care si-a dedicat intreaga viata teatrului si cinematografiei romanesti.

 

Reclame