Gala „Superlativele VIP 2010”, la Ateneul Roman


Gala „Superlativele VIP Recunoasterea valorilor romanesti” se va desfasura pe 10 ianuarie 2011, la Ateneul Roman. In cadrul evenimentului vor fi premiate personalitati din diverse domenii, care au excelat in activitatea pe care o desfasoara.

Decernarea premiilor va urmari succesiunea celor 17 categorii ce includ o serie de domenii importante şi relevante pentru calitatea vieţii sociale: Muzica, Arta populara, Film, Teatru, Politica, Cultura, Stiinta si viata, Lumea afacerilor, Mass-media, Sport, Moda, Eleganta, Excelenta, Contributie la dezvoltarea societatii, Brandul Anului, Evenimentul Anului si Omul Anului. Procesul de selectie a castigatorilor a fost demarat in luna iulie, cititorii revistei VIP avand posibilitatea sa propuna si sa sustina persoanele sau proiectele pe care le considera valoroase, cu impact social pozitiv.

Invitatii vor avea parte de un  concert extraordinar al orchestrei simfonice a Filarmoncii “George Enescu”,  dirijata de Adrian Petrescu, un concert de  „elita pentru elita romaneasca”.

Anunțuri