Liliana Ţuroiu lanseaza o colectie cu rochii baroce


Maine, 14 decembrie, in Foaierul de Marmură al Teatrului Naţional, are loc lansarea primului album de artă şi costum, precum şi colecţia  „Interferenţe”,  semnata Liliana Ţuroiu.

Piesele expuse la Teatrul National sunt costume, cele mai multe de inspiratie renascentista si baroca. Alaturi de rochiile baroce in care se remarca spectacolul detaliilor, broderiile aurite combinate cu matasuri fine si cristale Swarovski, colectia cuprinde piese avangardiste din materiale neconventionale in care elementul floral predomina. Pentru a intregi atmosfera colectiei, am colaborat pentru executarea accesoriilor cu un brand consacrat, aflat in plin proces de extindere a liniei de creatie – Condur by Alexandru

In ultimii zece ani, designerul Liliana Turoiu a semnat mai multe expozitii de arta, fotografie si costum, organizate in diverse locuri din tara si strainatate: Teatrul “I.L. Caragiale” din Bucuresti  cu ocazia implinirii a 140 de ani de la infiintarea acestei institutii, Palatul Cotroceni, Romexpo – Romania, Grecia – Atena, Franta – Paris, SUA – New York.

Anunțuri