Michael Jackson a murit cu cel putin 20 de minute inainte de sosirea ambulantei


Ieri, doi medici de la centrul medical Ronald Reagan de la Universitatea California din Los Angeles, unde a fost declarat decesul lui Michael Jackson, au fost chemaţi să depună mărturie în faţa instanţei. Amandoi  au declarat că Michael era deja mort la sosirea la spital si ca  medicul Conrad Murray nu i-a avertizat că ii administrase megastarului propofol, anestezicul care i-a cauzat decesul.

Medicul Richelle Cooper a declarat că l-a întrebat pe Conrad Murray în legătură cu medicamentele pe care i le-a administrat lui Michael Jackson, însă acesta a pomenit doar de lorazepam, un medicament administrat pentru a combate stările de anxietate. La randul sau si cardiologul Thao Nguyen a marturisit că Murray nu a menţionat niciodată nimic despre propofol.

Paramedicul Martin Blount a declarat în faţa Curţii Superioare din Los Angeles că Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute în momentul în care ambulanţa a sosit la reşedinţa sa din Los Angeles. Aceasta declaratie contrazice afirmaţia lui Conrad Murray, medicul cântăreţului, acuzat de omor prin imprudenţă, care a spus că Michael Jackson a încetat să respire cu cel mult un minut înainte ca el să cheme ambulanţa, paramedicii sosind la reşedinţa megastarului la patru minute după acel apel telefonic.

Declatia lui Martin Blount coincide cu marturia unui alt paramedic, Richard Senneff, care a declarat că megastarul încetase să mai respire cu 20 pana la 60 de minute înainte de sosirea ambulanţei.

Reclame