Shakira concerteaza la Bucuresti, in cadrul turneului „The Sun Comes Out”


Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira va concerta din nou in Romania, in cadrul turneului „The Sun Comes Out”, de aceasta data in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 7 mai 2011.

Biletele pentru concert vor fi puse in vanzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din tara. Exista patru categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: golden vip – 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.

Bucurestenii vor avea ocazia de a asculta hit-uri precum “Whenever, Wherever”, “La Tortura”, “Underneath Your Clothes”, “She Wolf “, ”Hips Don’t Lie” sau “Waka Waka” si a urmari un show incitant, cu ritmuri fierbinti si dansuri senzuale. Timbrul vocal inconfundabil si miscarile de dans, devenite reprezentative pentru pasionala columbiana, i-au adus Shakirei o pozitie de top atat in randul celor mai apreciate nume din industria muzicala internationala, cat si intre cele mai senzuale artiste ale ultimului deceniu. Alaturi de sapte albume vandute in peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include si o colectie impresionanta de premii ce reuneste nu mai putin de 142 de trofee si distinctii.

 

Anunțuri