Carmen Bruma, prefera detoxifierea cu produse pentru copii


Carmen Bruma nu rateaza niciun eveniment care promoveaza stilul sanatos de viata. Datorita siluetei sale impecabile, iubita lui Mircea Badea a fost aleasa imaginea unui ceai natural de slabit, ale carui rezultate se vad dupa prima saptamana de administrare.

La lansarea primului detoxifiant pentru copii, ColonHelp Junior, Carmen s-a aratat incantata de gustul produsului destinat celor mici, lasandu-se chiar fotografiata cu borcanul in brate.

Nico, Simona Balanescu, Catinca Roman, Anamaria Prodan sau Raluca Moianu sunt doar cateva dintre mamicile care au fost prezente, alaturi de copii lor, la conferinta de presa, fiind foarte interesate despre cum ar trebui sa-si hraneasca sanatos copii. Sfatul l-au primit din partea directorului Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi: „Trebuie să facem ceva pentru tinerele generaţii care sunt din ce în ce mai sensibile şi mai bolnave, copiii şi adolescenţii de astăzi sunt chiar mai bolnavi decât părinţii lor. ColonHelp Junior întăreşte sistemul imunitar  şi ajută la detoxifierea organismului. Dacă până acum se spunea că detoxifierea nu este atât de mecesară în rândul copiilor, aş vrea să vă spun că, având în vedere multitudinea de substanţe nocive care se regăsesc în alimentele de astăzi, detoxifierea a ajuns să fie o necesitate chiar şi în rândul copiilor. ColonHelp Junior este un supliment alimentar binevenit pe piaţa românească şi trebuie reţinut faptul că poate fi consumat începând cu vârsta de patru ani si până la vârsta a treia, ceea ce îl face un produs bun pentru toată familia“.

Anunțuri