Amy Winehouse va canta, in august, la Bucuresti


Amy Winehouse va sustine un concert,  pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

Din 26 aprilie, fanii artistei au la dispozitie patru zile pentru a cumpara primele 1000 bilete cu 20% reducere. Cumparatorii pot alege dintre urmatoarele categorii de locuri: Gazon B – 104 lei, Gazon A – 144 lei, Golden Ring – 216 lei sau Premium – 280 lei. Categoria VIP (600 lei) nu beneficiaza de discount. Din 30 aprilie, tichetele vor fi disponibile la pret intreg: Gazon B – 130 lei, Gazon A – 180 lei, Golden Ring – 270 lei, Premium – 350 lei sau VIP – 600 lei.

Vocea exceptionala a cantaretei, muzica unica, dar si problemele provocate de viata sa personala tumultuoasa au tinut zile in sir primele pagini ale ziarelor de scandal.

Fanii si criticii laolalta ii aclama farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care-i caracterizeaza muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care-o scrie este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala. Producatorul american Quincy Jones a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata, incat „vine de pe alta planeta”, sustinand ca este onorat de faptul ca artista britanica canta pe albumul sau de coveruri intitulat „Q: Soul Bossa Nostra”.

Reclame