Clopotele de la Catedrala Westminster Abbey au batut de 5.000 ori pentru Prinţul William şi Kate Middleton


Printul William si Kate Middleton au devenit sot si sotie în cadrul unei ceremonii fastuoase, desfasurata la catedrala Westminster Abbey din Londra, in prezenta a 1900 de invitati.

Primul care a sosit la Catedrala a fost William, alaturi de fratele sau, Printul Harry,  Kate fiind condusa la altar de catre tatal ei, Michael Middleton.

Kate a  purtat  o rochie din satin alb, de culoarea fildesului, cu o trena de 2,70 metri, o creatie Sarah Burton, designer la casa de moda Alexander McQueen. Verigheta acesteia (William a ales sa nu poarte) este una simpla, din aur, creatie a Casei Wartsky. Pe cap, mireasa a purtat un voal, la care a asortat o tiara cu diamante, daruita de regina Elizabeth a II-a, pe care aceasta, la randul sau, a primit-o cadou de la mama sa, cand a implinit varsta de 18 ani, pe cand era printesa.

Ceremonia religioasa a fost oficiata de catre Arhiepiscopul de Canterbury. Dupa oficierea casatoriei,  clopotele de la Catedrala Westminster Abbey au batut  de 5.000 de ori in cinstea tinerilor casatoriti, care au plecat catre palatul Buckingham. La scurt timp, cei doi au ieşit  în balconul palatului şi s-au sărutat în faţa miilor de oameni prezenţi.

La receptia de la Palatul Buckingham, care va avea loc in Sala de Bal, cea mai mare sala din palat, vor fi 600 de invitati.

Inainte de nunta, Prinţul William şi Kate Middleton au primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de duce şi ducesă de Cambridge. De asemenea, Prinţul William devine, totodată, conte de Strathearn şi baron de Carrickfergus, iar Kate va deveni, la rândul ei, contesă de Strathearn şi baroneasă de Carrickfergus.

                          Domisoara de onoare a fost sora miresei, Pippa Middleton

           Cavalerulde onoare al printului William a fost Harry, fratele sau mai mic

Regina Elizabeth a II-a a purtat o tinuta de culoare galbena si a zambit pe tot parcursul ceremoniei

Printesele Eugenie si Beatrice, verisoarele Printului William, doua aparitii ciudate

Pe langa capetele incoronate, printre invitatii la ceremonia de la Catedrala Westminster Abbey s-au numarat David si Victoria Beckham si Elton John, impreuna cu partenerul sau de viata, David Furnish.

 Anunțuri