Ali Campbell sustine un concert de caritate pentru copiii romani


Ali Campbell, legendara voce a trupei UB40 va concerta, pe 16 iunie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Toate încasările provenite din vânzarea biletelor vor merge către fundaţia FARA, care sprijină peste 3000 de copii săraci, orfani sau cu dizabilităţi. Mai mult decat atât, Ali Campbell a fost de acord ca incasarile provenite din vânzarea ultimului său album, “Great British Songs”, la concert, să fie, de asemenea, donate către Fundaţia FARA. O palma data artistilor romani, carora li se pare injositor sa cante in cadrul evenimentelor de caritate, pentru semenii lor… Dar cine stie, poate, pana la urma, „microbul” se ia…

Artistul va interpreta, în proporţie covârşitoare, hit-urile cărora le-a dat viaţă alături de foştii săi colegi de la UB40. Pe lângă şampanie, Campbell nu a avut prea multe pretenţii către organizatori: o cabină personală în care să găsească ceai cu miere şi lămâie şi cafea proaspăt făcută, apă plată şi sucuri de fructe.

Ali Campbell şi trupa sa vor fi introduşi pe scenă de Prinţesa Marina Sturdza, unul dintre patronii spirituali ai Fundaţiei FARA, alături de Prinţul Charles şi Nicole Kidman.

Organizatorii recomanda cetatenilor sa nu cumpere bilete la negru, pentru a nu fi în pericolul de a intra în posesia unora contrafăcute. Biletele vor fi verificate la intrarea în Sala Palatului cu scannere speciale, care vor depista orice bilet fals.

In deschiderea concertului lui Ali Campbell  va canta trupa TAXI, care va susţine un mini recital de 30 de minute.

Anunțuri