TVR Cultural lansează un canal propriu pe Trilulilu


TVR Cultural este primul post de televiziune din România, dedicat valorilor autentice, care incearca sa se apropie de publicul său prin intermediul unui canal pe cel mai popular site de videosharing din ţară – trilulilu.ro.
Astfel, la adresa http://www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor fi încărcate periodic documentare TVR Cultural, interviuri cu personalităţi şi clipuri, special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu.
În prima săptămână de viaţă a canalului, vizitatorii http://www.trilulilu.ro/tvr-cultural vor putea vedea prima parte dintr-o serie de documentare despre Muntii Apuseni. Filmul, produs de TVR Cultural şi realizat de Cristina Oancea, a obţinut premiul „Simpatia Publicului” la Festivalul Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF de la Chişinău. Tot pe canalul TVR Cultural de pe Trilulilu.ro va putea fi urmărit integral şi cel mai amplu interviu acordat de soprana Angela Gheorghiu unui post de televiziune din România.
Lansarea http://www.trilulilu.ro/tvr-cultural face parte din noua strategie de comunicare online a postului, care-şi propune să aducă un conţinut video de calitate pentru publicul TVR Cultural acolo unde acesta alege să-şi petreacă timpul liber.

Reclame