Peste 500 de persoane asigura productia concertului Bon Jovi de la BucurestiTurneul trupei Bon Jovi, “The Circle”, demarat în februarie 2010 si declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010, va ajunge pe 10 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.. Producţia concertului de la Bucureşti este asigurată de peste 500 de persoane, dintre care 200 sunt cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani.
Trupa utilizează patru scene identice, care călătoresc în cascadă, pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămâna. Pentru a transporta întregul echipament sunt folosite aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.
Scena, cu un design creat special pentru turenul “The Circle” are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o laţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi, iar pentru alimentarea ei, la fiecare concert, se utilizează generatoare care consumă peste 1800 litri de motorină.
Pe 10 iulie publicul va avea acces în Piaţa Constituţiei începand cu ora 16, pe cele două porţi poziţionate pe Bd. Libertăţii, în extremităţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Sunt interzise aparatele foto sau de înregistrare audio-video, a umbrelelor, obiectelor contondente etc.
Biletele la concert au urmatoarele preţuri: 479,3 lei (Categoria VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle). Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Reclame