Adamescu, audiat la sediul Astra


Adamescu Alexander trebuia sa mearga vineri, 25 mai, la Politie pentru a fi anchetat in dosarul in care este cercetat penal pentru abuz in functie si nerespectarea hotararilor judecatoresti, in cazul unuia dintre ziaristii de la Romania Libera, care a castigat procesul dupa ce a fost concediat abuziv. Pentru ca a refuzat sa mearga la sectie, politista care se ocupa de dosar a venit sa-l ancheteze la sediul Astra, din Nerva Traian, unde acesta isi are biroul.

Juniorul a refuzat sa dea declaratii, limitandu-se la a spune ca nu stie nimic despre lucrurile pentru care este acuzat si cercetat penal. Avocata sa a incercat sa dea vina pe fosta sefa de la Resurse Umane, Dobre Anda (cercetata si ea penal), spunand ca aceasta a facut multe greseli cat timp s-a aflat in functie.

Cat despre plata ziaristilor care sunt pe firma Basic Media (fosta SC R SA), Adamescu a spus ca firma este in faliment si ca de acum se ocupa lichidatorul judiciar de aceste lucruri.

Inainte de a-i schimba denumirea singurei societati care edita ziarul Romania Libera (din SC R SA in SC Basic Media), de a cesiona marca Romania Libera catre Medien Holding  si a o baga in faliment, Adamescu a instrainat toate bunurile de pe aceasta (tipografie, terenuri, imobile) catre alte societati din holdingul sau, astfel incat in momentul actual societatea nu mai detine absolut nimic. Asa a transformat Adamescu o societate care detinea totul, intr-o  firma falimentara!

Reclame