Vara asta, la concertele Animal X intrarea se face contra materialelor reciclabile


Vara asta, trupa ANIMAL X nu va canta pe bani, ci pe PET-uri si doze de aluminiu. Astfel, pentru un bilet la concertul de vineri, 29 iunie, care va avea loc pe Lipscani, in Centru Vechi, spectatorii nu vor plati bani ci 10 PET-uri sau 5 doze din aluminiu.

“Prin acest program vrem sa convingem oamenii ca PET-urile inseamna bani si ca acesti bani, care sunt aruncati zilnic la gunoi, pot fi folositi pentru educatia copiilor. De aceea, in aceasta vara, vom organiza o serie de evenimente la care “moneda” de schimb nu vor fi doar banii, oameni vor putea alege sa plateasca prin PET-uri si doze de aluminiu”, ne-a declarat Serban Copot, liderul formatiei Animal X si presedintele organizatiei Generatia Verde.

Asadar, toti cei care vor veni vineri, 29 iunie, la lansarea proiectului “Nu lasa PETe in urma ta!”, vor putea “cumpara” biletul pentru concert, bunatati (frappe-uri,
limonada cu capsune, cookies cu ovaz etc), flori de lavanda si multe alte surprize „platindu-le” cu PET-uri si doze de aluminiu.

Reclame